Noaptea, în weekenduri, chiar și în zi de sărbătoare cu siguranță problema dumneavoastră poate fi rezolvată de către unul dintre instalatorii noștrii calificați. Trebuie doar să apelați cu încredere numărul nostru de telefon : 0741.122.343

Instalatorii de urgență ai echipei instalator24.ro se pot ocupa cu pricepere de probleme legate de canalizări înfundate, wc-uri ce refulează, racorduri și furtune sparte, robineți care nu mai închid, și multe altele.

Problemele legate de țevi și canalizări apar de cele mai multe ori în zi de sărbătoare sau la ocazii speciale. Dacă observați probleme la sistemul de canalizare, și aceasta dă semne că se poate înfunda, e bine să apelați la specialiști înainte ca aceasta să refuleze și să înrăutățească situația.

Un robinet uzual are mai multe caracteristici cum ar fi:

  • tipul robinetului (de trecere, colțar, pentru calorifer, dublu-servici, etc.)
  • dimensiunea filetului (3/8, 1/2, ¾, etc.)
  • Tip constructiv (filet interior, filet exterior)

Și, în afară de un banal robinet, piesele ce se defectează în mod uzual sunt numeroase. De aceea orice atelier mobil Instalator24 este dotat cu peste 180 de repere cu piese uzuale.

Și dacă un vecin sau un instalator binevoitor ar vrea să vă ajute în mijlocul nopții sau în zilele de sărbătoare, nu ar avea cum datorită lipsei pieselor necesare pentru reparație sau ar fi mult prea complicat.

Orice deplasare se tarifează conform listei de prețuri afișată, excepție făcând deplasările ce au ca scop remedierea garanțiilor.

De ce tariful de deplasare este atât de ridicat?
Autoutilitarele instalator24.ro sunt Ateliere Mobile ce conțin majoritatea sculelor și pieselor uzuale.

Fiind mașini bine dotate cu echipamente și piese uzuale, greutatea unei astfel de mașini se apropie de 3,5 tone și, în aglomerația permanentă a orașului, consumul de combustibil este foarte ridicat.

Serviciul Instalator de Urgență de la Instalator24

Un instalator de la Instalator24 vă poate rezolva problema în caz de urgență 24 de ore /7 zile din 7.

Instalator24.ro este un serviciu dedicat urgențelor sau montajelor/instalărilor cu durată limitată la maxim 8h manoperă.

Complet echipat pentru remedierea problemelor din locuința sau biroul dumnevoastră.