Desfundare canalizare si conducte Bucuresti

Desfundarea conductelor de canalizare, în prezent nu ține de puterea fizică a celui care o execută, ci de echipamentele necesare.

Sarpele pentru desfundat conducte

Cel mai adesea întâlnit instrument este cablul de desfundat, așa numitul șarpe pentru desfundat canalizarea. Situațiile în care clasicul șarpe nu face față sunt din ce în ce mai multe, mai ales la construcțiile relativ noi, unde ori sunt executate prost, ori sunt proiectate necorespunzător.

Următorul instrument pentru desfundat conducte după șarpele de mână, este șarpele mecanizat, care se învârte cu ajutorul unui motor electric. Cu ajutorul șarpelui mecanizat se pot desfunda conducte pana la 8 țoli. Deținem toate tipurile de cabluri de desfundat printre care si Rems Cobra 22 cu spira de atac de 22mm grosime.

desfundare canalizare bucurestisarpe desfundare canalizare

Desfundare canalizare si conducte cu jet de presiune

Jetul de presiune se folosește pentru țevile înfundate serios unde problema nu se poate rezolva cu șarpele și nu numai. Conductele care prezintă numeroase schimbări de direcție (multe coturi pe traseu) sau trasee lungi pe diametre mici sunt pretabile pentru a fi desfundate cu jet de presiune.

Jetul cu presiune de apă eliberat la capătul furtunului de atac îndepărtează și cele mai profunde blocaje și obstacole aflate pe traseul de canalizare. De cele mai multe ori desfundarea canalizariicu jet de presiune este cea mai eficientă metodă de desfundare și curățare a conductelor de scurgere și canalizare.

Echipa instalator24 deține numeroase instalații de desfundare cu presiuni cuprinse între 140 și 220 de atmosfere și debite între 10 și 140 de litri pe minut.

Servicii complete pentru desfundare canalizare si conducte

Scurgerile de bucătărie sunt expuse permanent la grăsime, săpun și resturi alimentare. Cea mai bună metodă pentru desfundarea canalizarii este jetul de presiune.

Sifonul de pardoseală refulează uzual când conducta de ieșire din sifon este înfundată. Apa din cadă, cabina de duș și lavoarul ar trebui să se scurgă la câteva secunde după ce ați oprit bateria. Daca acest lucru nu se întâmplă canalizarea este înfundată cu păr și resturi de săpun, iar la un moment dat programarea unei desfundări este inevitabilă.

Vasul de WC se înfundă uzual în sifonul integrat din construcția acestuia, de cele mai multe ori fiind necesară demontarea acestuia. Dacă apa din vasul de wc nu se scurge, este posibil ca și coloana principală de scurgere a acestuia să fie înfundată.Linia principală de canalizare este conducta care conectează consumatorii unei clădiri de fosa septică sau canalizarea orașului.

Problemele care pot apărea la aceasta sunt multiple. Aceasta se poate bloca cu cârpe și alte obiecte, dar poate prezenta și diverse defecte de asamblare, de geometrie, de etanșeitate, deformări, obstacole, etc.

Pentru orice conductă de canalizare care se înfundă la scurt timp după ce a fost curățată, se recomandă inspecția video a acesteia, pentru identificarea problemei.Pentru anumite conducte vechi, aflate în stare avansată de degradare, reparațiile locale nu sunt o soluție, înlocuirea completă a canalizării fiind necesară.

Apelați cu încredere la echipa instalator24 în cazul unei probleme la sistemul de canalizare, fie că e vorba de o desfundare de canalizare sau înlocuirea unei porțiuni din scurgerea respectivă, mai ales dacă înainte ați mai chemat cel puțin un meșter sau o firmă care nu a putut rezolva problema!

desfundare canalizare