Inspecția video a tuburilor și conductelor

Un cablu flexibil cu o cameră de înaltă rezoluție în vârf e introdus în conducte cu diametrul între 40mm și 600mm. Cablul flexibil care este introdus în sistemul de canalizare permite camerei să parcurgă întreaga lungime de conductă (chiar și coturi și ramificații) pentru a vedea starea în care se află la interior. Transmisia live a acestor imagini din interiorul conductei permite tehnicianului să evalueze starea acesteia din interior. Dacă conducta de canalizare este blocată, tehnicianul poate determina poziția exactă a problemei.

Majoritatea camerelor de inspecție video permit înregistrarea filmării și livrarea acestora către client pe cd, mail, memory-stick, etc.Cauzele care produc deteriorarea conductelor de canalizare și a canalelor pot fi datorită: îmbătrânirii materialului din care este construit tubul, influența presiunii apei din interior, proiectării, execuției, exploatării, influența sarcinilor exterioare, accidentelor, etc.
Camera de inspecție video detectează defecte de asamblare, de geometrie, de etanșeitate, deformări, obstacole, etc.

Camerele de inspecție canalizare pot fi tip pushing camera sau roboți de inspecție.Deținem 4 camere de inspecție video canalizare tip pushing camera pentru inspecții video conducte cu diametre cuprinse între 40 mm și 600 mm.
Camerele de inspecție deținute de noi sunt achiziționate noi, la prima mână, și sunt de cea mai bună calitate, construite și asamblate în Germania.
În cazul în care sistemul de canalizare are nevoie doar de o reparație locală datorată unei demufări sau a unui obstacol ce nu poate fi îndepărtat, camera de inspecție are în dotare un emințător.
Cu ajutorul locatorului din dotare se identifică cu precizie locația problemei, precum și adâncimea la care se află conducta.  

Cea mai performantă cameră de inspecție pe care o deținem, GDREXL 9020, are cap rotativ tip pan&tilt, 60 m de fibră, locator, metraj afișat pe ecran, poziție automată de „0”, înregistrare, diverse carosele de introducere în țeavă precum și tastatura de introducere a datelor pe filmare.